porhintés

2009.10.03. 14:07

 Kedves Gyerekek,

A mai nap éppen megfelelő arra, hogy új bejegyzéssel gazdagítsam 0km-es blogomat. :) Sokat agyaltam azon, vajon télleg betölti-e majd tervezett funkcióját, és arra a következtetésre jutottam, hogy NEM. Rögtön felmerülhet a kérdés, hogy mi ez a szerep, amit ezen blognak szánok... És a válasz az, hogy nemtudom. (ma ilyen határozottan keltem fel)

De egy dolog biztos. Magyarországon jelenleg elképzelhetetlennek tartom azt, hogy ne előitéletekkel álljon a nagy többség olyan megmozdulásokhoz és rendezvényekhez, melyek nem a mainstream populista TGMT műfaji elvárásainak akarnak megfelelni, hanem valami újat, rendhagyót, és főleg maradandót akarnak mutatni. 

Jelen blog célja, hogy az újságírás doktora segéd-kezet adjon azon gondolkodó embereknek és csapatoknak, akik már jó ideje dolgoznak a fent említett probléma megoldásán, de öntenmaguk meggyőződései miatt nem képesek átlépni saját határaikat.

Végezetül álljon itt egy idézet: (ha jól emlékszem Radnóti)

 

I just wanna do what I like to do. Being far from reality, cause I can't stand society.
This is my own world, I just wanna hear the music.

I think the whole system fucking sucks.
Everybody is working their fucking ass off during the week,
getting totally fucking stressed out
So what's wrong, and what's right?
I live for the weekend, I live for hard styles, I live for hardstyle baby!

Come on! Let's go!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angelrave.blog.hu/api/trackback/id/tr911424986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása